Räddat en hund!

Räddade en hund ikväll :)
Hade köpt mat o skulle parkera bilen o sen gå mot huset, när jag ser en kvinna med en bil vara ute o jaga en brun hund (likt en springer spaniel, men kanske inte riktigt). Tänkte att hon slarvat o tappat hunden, men sen vände hon bilen och åkte därifrån?! Så jag började vissla och springa efter hunden, men den var för snabb, så jag stod och tittade när den sprang på gångbanan. Sen hoppade den över en liten häck o ut på bilvägen :O
Jag hörde en bil och började prassla med matkassen och gick ut i vägen, då kom den fram o luktade på kinamaten så jag kunde ta den i nackskinnet. :) Fick leda in den till <3s hus o vi fick på den ett gammalt koppel..
 
Sen var frågan vad vi skulle göra med den, så vi började gå med den från det håll den kom. En jättesnäll o fin hanhund som inte brydde sig ett dugg om att den var ute o gick med oss främlingar (inte så bra att den var för snäll kanske, men tur just idag). Vi tänkte att den kunde leda oss hem och efter en stund svängde den av på en väg och lite tveksamt uppför en backe, den stannade o tittade på ett hus, men verkade vara tveksam. Så vi fick gå o knacka på o fråga om det var deras.
 
En förvånad man och en liten tax öppnade o sa att det var hans dotters hund och att den måste ha sprungit långt om det kommit ända hit. De var jättetacksamma och tog in den. :)
 
Kollade på eniro nu och ser att den måste ha sprungit en 6-8 km, från dottern till hennes föräldrar.
 
Söt vovve i alla fall som ledde oss till mattes mamma o pappa o sin hundkompis. :P
Hemskt snäll var den också.

237 milj

Härligt för han som vann :)
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/spel/article16650046.ab

SRHA

Nu är srha tävlingen i skara över, hoppas få se tävlingen nästa år istället. http://www.vastsverige.com/sv/skara/products/116500/Westerntavling-pa-Axevalla/

Wow

Det är så man BORDE kunna lasta sina hästar :-)
http://www.youtube.com/watch?v=cyd8ihhu60o

Simma

Simmat idag, blev bara 550 m, men det fick räcka :)

:)

Kemiprov avklarat.

Kemi, fysik, kognition, matte mm.

Tror jag drunknar i allt som måste läsas och göras, men idag har jag i alla fall läst ordentligt med Kemi.. och en hel del har fastnat. Men nu börjar det bli ren matte i Kemin också. Om jag läser allt jag kan denna veckan, så kanske jag hunnit få undan lite grann tills nästa vecka.
Kognitionen går i alla fall bra och en labbrapport i fysiken blev inlämnad igår.

Bedrövlig artikel

Usch vad sånt här gör mig arg, vilka egoistiska människor, de tycker det är kränkande att de inte får lov att skaffa barn när mamman är 46 år = minst 47 eller 48 när barnet i så fall skulle kunna komma. För mig är det en kränkning att det finns så egoistiska människor att de vill riskera ett barns liv och hälsa med en graviditet i den åldern.
Vore ju en sak om de var i 40 års åldern, men nu har de passerat vad jag tycker är en acceptabel åldersgräns.
Tur att socialstyrelsen finns och hoppas de står kvar vid sina rekommendationer och avslag!
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16555193.ab

Högskoleprovet gjort

Nu är högskoleprovet gjort för andra gången. Hade inte förväntat mig något speciellt, mer än att få lite fler poäng än sist och det fick jag åtminstonde. Hamnade i alla fall på en roligare plats denna gången, men är hemskt förkyld, så det var lite jobbigt. Tills nästa gång ska jag läsa på ordentligt och hoppas få mycket högre resultat. :)

RSS 2.0